fbpx

Lichtletters

Lichtletters en -cijfers: bij ons vind je ze! We hebben ze allemaal, dus iedere
combinatie is mogelijk. Alle letters zijn 100 cm hoog en circa 75 cm breed.
We maken de letters zelf – van hout en met aandacht.

Onze letters kunnen tegen een stootje, zijn bestand tegen een buitje en dus ook geschikt om buiten te staan.
Kwaliteit voor een eerlijke prijs!  Geschikt voor bruiloften, evenementen of andere feesten. 

Bruiloft

De voorbereiding van je bruiloft is een bijzondere periode: je denkt na over de mensen die je wilt uitnodigen, de muziek die je graag hoort, welke locatie de dag / middag / avond plaatsvindt en natuurlijk in welke stijl je jullie feest wilt aankleden. Met onze lichtletters kun je dit een persoonlijk tintje geven: denk bijvoorbeeld aan JUST MARRIED, LOVE, MR&MRS of jullie initialen (bijvoorbeeld: R & Y). We brengen en halen de letters op de locatie die jullie graag willen, zodat je er geen omkijken naar hebt. Wij zorgen voor het plaatsen en aansluiten en denken mee over de beste plek. Ook voor ons is het bijzonder om onderdeel te zijn van jullie mooiste dag!

Evenement

Je wilt bij het bezoek aan een evenement verrast worden, onderdeel uitmaken van een beleving. En daar doen we steeds meer voor. Muziek is belangrijk, de kwaliteit van eten & drinken, maar ook de aankleding bepaalt veel. Met de juiste look & feel zijn je bezoekers direct in de goede stemming. Met onze lichtletters draag je hier sterk aan bij. Denk hierbij aan de volgende lettercombinaties: SNACKS, FOOD, BAR, DRINKS, PARTY, DJ, of DANCEFLOOR. Maar ook de hashtag van het event, zodat je de link naar de online presence legt. Wij hebben een # natuurlijk ook! We bieden iedere combinatie aan die jouw evenement verlicht!

Alle combinaties mogelijk

We bieden alle lettercombinaties aan die je maar kunt bedenken. Jouw bedrijfsnaam bij een feestje, MERRY XMAS tijdens de kerst, HAPPY NEW YEAR met de jaarwisseling of gewoon PARTY als je een feestje geeft: bij Decoratieploeg kan het. Een verjaardag of 21-diner? Ook cijfers hebben we in ons assortiment. Heb je andere ideeën en ben je benieuwd of deze mogelijk zijn? Neem contact met ons op en we horen het graag! 

Huren

Letters en cijfers worden verhuurd voor €40,- per stuk.
 
De letters kunnen in overleg worden afgehaald of gebracht naar de locatie. We rekenen bezorgkosten vanaf 10 km buiten Hengelo (ov).