We bieden alle lettercombinaties aan. Alle letters zijn 100 cm hoog en circa 75 cm breed. Op Instagram zie je welke letters we het meest recent hebben verhuurd, om een indruk te krijgen van ons werk. 

 

Kleed je evenement bijvoorbeeld aan met de #, waarmee je naderhand de online activiteit gemakkelijk terug vindt. 

 

Onze letters kunnen tegen een stootje, zijn bestand tegen een buitje en dus ook geschikt om buiten te staan. Kwaliteit voor een eerlijke prijs! Geschikt voor bruiloften, evenementen of andere feesten.  

 

Evenementen

Je wilt bij het bezoek aan een evenement verrast worden, onderdeel uitmaken van een beleving. En daar doen organisatoren steeds meer voor. Muziek is belangrijk, de kwaliteit van eten & drinken, maar ook de aankleding bepaalt veel. Met de juiste look & feel zijn je bezoekers direct in de goede stemming. Met onze lichtletters draag je hier sterk aan bij. Denk hierbij aan de volgende lettercombinaties:

SNACKS, FOOD, BAR, DRINKS, PARTY, #, DANCEFLOOR. 

We bieden iedere combinatie aan die jouw evenement verlicht!

Bruiloft

De voorbereiding van je bruiloft is een bijzondere periode: je denkt na over de mensen die je wilt uitnodigen, de muziek die je graag hoort, welke locatie de dag / middag / avond plaatsvindt en natuurlijk in welke stijl je jullie feest wilt aankleden. Met onze lichtletters kun je dit een persoonlijk tintje geven: denk bijvoorbeeld aan JUST MARRIED, LOVE, MR&MRS of jullie initialen (bijvoorbeeld: R & Y). We brengen en halen de letters op de locatie die jullie graag willen, zodat je er geen omkijken naar hebt. Wij zorgen voor het plaatsen en aansluiten en denken mee over de beste plek. Ook voor ons is het bijzonder om onderdeel te zijn van jullie mooiste dag!

Maatwerk

We bieden alle lettercombinaties aan die je maar kunt bedenken. Dus toen de Ziggo Dome ons belde of we voor de Ladies of Soul het woord SOUL konden leveren, was dit natuurlijk geen probleem. 

Jouw bedrijfsnaam bij een feestje, MERRYXMAS tijdens de kerst, HAPPY NEWYEAR met de jaarwisseling of gewoon PARTY als je een feestje geeft: bij Decoratieploeg kan het. Heb je andere ideeën en ben je benieuwd of deze mogelijk zijn? Neem contact met ons op en we horen het graag! 


Kosten

Letters worden verhuurd voor €40,- per stuk.

 

De letters kunnen in overleg worden afgehaald of gebracht naar de locatie. We rekenen bezorgkosten vanaf 10 km buiten Hengelo (ov).  

Assortiment

We verhuren naast alle letters van het alfabet ook cijfers en tekens. Wil jij binnenkort lichtletters op jouw feest? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden: info@decoratieploeg.nl of 074-3030 279.

 Wij zijn ook actief op social media. Volg ons om inspiratie op te doen en de nieuwste ontwikkelingen te volgen!