fbpx

Kerstploeg

De decembermaand komt in zicht. Het is tijd om het jaar mooi af te sluiten. Dat kerstgevoel, dat is iets om naar uit te kijken. En met de juiste aankleding, zorgen wij ervoor dat het echt een beleving is. En of dat nou een kantoorpand, voetbalstadion of kerstborrel is: wij gaan voor je aan de slag!

Kerstbomen huren

Je wilt ieder jaar graag jouw organisatie in kerstsfeer brengen. En daarvoor heb je onder andere kerstbomen nodig. Kunstkerstbomen zetten wij duurzaam in, omdat ze ieder jaar herbruikt worden. Maar wel met de juiste kleurstelling en aankleding zodat het past bij jouw wensen van dat jaar. En zo hoef je niemand de zolder op te sturen om die boom van vorig jaar af te stoffen. We ontzorgen je van concept tot uitvoering!

Kerstkramen en -huisjes

Noem het gerust de basisingrediënten van je kerstfeest. Glühwein, erwtensoep, cadeautjes, poffertjes of wat je ook maar te binnen schiet: je deelt het uit vanuit je kersthuisje of -kraam. Die houten kramen met prikverlichting zorgen direct voor dat kerstgevoel. Het zorgt ervoor dat je eten/drinken/cadeautjes droog en schoon kunnen worden gedeeld. En samen met kerstbomen en de juiste muziek op de achtergrond, waan je je in een WinterWonderland! Nu ook te huur bij de Kerstploeg!

Kerstmarkt

De afgelopen jaren is, mede door corona, de kerstmarkt in populariteit gestegen. Natuurlijk kunnen we een drive-thru organiseren, maar gelukkig kunnen we nu ook weer een kerstmarkt neerzetten waar collega’s elkaar kunnen ontmoeten en samen het jaar afsluiten. Dat is ook het moment om je kerstpakket uit te delen. Indien gewenst, nemen we dat proces (van selectie kerstpakket / invulling standhouders tot facturatie) volledig uit handen.

Sfeer, sfeer, sfeer

Het belangrijkste tijdens kerst is sfeer. En wij denken met jou mee om er voor te zorgen dat die past bij jouw wensen. Dat doen we vanaf februari tot december: je klopt bij ons niet te vroeg aan! En wil je verder dan alleen (kunst)kerstbomen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van maatwerkproducties in huisstijl tot lichtletters in bedrijfsnaam: wij laten je kerstdroom uitkomen!

Offerte aanvragen

Kerstaankleding betreft veelal maatwerk. We komen dan ook met plezier bij je langs om de ruimtes te bekijken en je wensen te bespreken. Je maakt een afspraak via onderstaande knop. Wil je eerst even bellen? Dat kan natuurlijk ook: 074 – 3030 279.